Här är lite praktisk info som kan vara bra att veta:

WIFI
Nätverk: Kontorscenter
Lösen: Wenngarn4ever

SKRIVARE
Du skapar ett konto i PaperCut för att ha tillgång till vår nätverksbundna skrivare. Du kan välja att ett visst värde av utskrifter ska vara inkluderade i medlemsavtalet – annars kommer utskrifterna debiteras vid kommande månadsfakturering enligt gällande prislista.

Länk till registrering: http://192.168.6.210:9191/user

MÖTESRUM
Medlemskap kan till viss del ingå i ditt medlemskap och om det inte gör det så gäller listpris på hemsidan med 20% medlemsrabatt.  

Mötesrum bokas digitalt via denna länk eller i  appen Nexudus Passport som du laddar ner där man köper appar:
https://betongfabrikenwenngarn.spaces.nexudus.com/sv/bookings/search

Olika rum har olika utrustning – bekanta dig gärna med det.

NEXUDUS PASSPORT - APP FÖR ENKEL KONTORSTILLVARO
Som medlem i Betongfabriken så har du tillgång till en app som hjälper dig att hålla koll på det som händer i huset. Du kan chatta med dina huskollegor och se vilka kompetenser och kontaktuppgifter dom har. Från appen når du både våra fysiska rum såväl som våra digitala. Du bokar mötesrum där och anmäler dig till events i appen. Du hittar våra digitala mötesplatser och har du valt att aktivera ett eget digitalt mötesrum så hittar du även det här. Det går även att nå dessa funktioner via medlemsinloggningen på Betongfabrikens hemsida (menyval MEDLEM)

ORDNING OCH REDA I HUSET
Vi tar hand om huset tillsammans och delar på ansvaret för att ha en behaglig miljö och hålla snyggt och prydligt så att alla trivs i våra lokaler. Våra glasväggar ger en öppen känsla men ställer även lite extra krav på att hålla ordning i rummet för att ge ett bra intryck vid visningar och besök. Städning av våra allmänna ytor och FLEX arbetsrum görs flera gånger varje vecka men ni som har egna rum med nyckel ansvarar själva för städningen där vi tillhandahåller utrustningen. Som Flexmedlem kan du även desinficera rummet extra med de flaskor som står i rullvagnar i korridorerna.

DJUR PÅ KONTORET
Vi testar under en period hur det fungerar med hund/ar som medföljare till några utvalda med fasta kontor. Om det fungerar för alla och helheten så överväger vi att göra det till en permanent lösning för ett antal kontorsrum. Du som har med hund får ta extra ansvar för att alla medlemmar känner sig bekväma med din hund och era rutiner. Kolla gärna av det då och då med de kontorskollegor du känner berörs. Din hunds fasta plats är ditt kontorsrum och både mat och tillbehör behöver förvaras där för allas trivsel - både kontorskollegor och våra besökare. Tack för visad hänsyn till varandra - vi vill vara ett kontor för möjligheter, inte begränsningar. Låt oss hjälpas åt att få det att fungera och bli förebilder för just det!

MAT OCH KAFFE

Vi har kaffemaskiner på BV och plan 1. På entréplan i vårt nya kök bakom receptionen finns kaffe med färsk mjölk. Där kan du värma mat som du äter i loungeytan framför receptionen. Vi har även en fryskiosk med pajer och lasagne mm. Maskinen på våning 1 säger dagligen till om en genomspolning. Om den ber om det när du står vid maskinen så fixa gärna det genom att ställa det stora spolkaret under utloppet och följ instruktionen. Och även om detta hus och dess medlemmar är magiska på många sätt så har vi inte fått disk att hoppa från diskhon direkt in i maskinen så tills vi lärt oss det så ställer var och en in sin egen kopp och medföljande gästers. När maskinen är full sätter siste man igång maskinen så vi får ett bra flöde på rena koppar och glas.

Kod till vårt kök med ingång från entrékorridor får du från den som registrerar dig som medlem

FÖRETAGSCENTER OCH TJÄNSTER
I huset finns enkel tillgång till alla slags tjänster du kan tänkas behöver i ditt liv som företagare. Ekonomitjänster erbjuds via ett samarbete med Vivagruppen och utrustning och handledning i POD-caststudion stöttar radiocommunityn Av Egen Kraft oss med. Bland våra medlemmar finns även webutveckling och coaching av olika slag. Om du söker någon specifik tjänst så hör gärna med oss som driver Betongfabriken eller fråga dina kontorskollegor - tillsammans hittar vi lösningar på det mesta.

VÅRA SOCIALA KANALER 
Hemsidan: https://www.betongfabrikenwenngarn.se/
FB-sidan: https://www.facebook.com/betongfabrikenwenngarn/
FB-grupp: https://www.facebook.com/groups/847927815359973/?ref=br_rs
IG: https://www.instagram.com/betongfabrikenwenngarn/

Sprid gärna er vardag och era upplevelser av din tillvaro i Betongfabriken på dina sociala kanaler - er upplevelse är vår bästa marknadsföring. Använd gärna #betongfabrikenwenngarn på Instagram så kopplas vi ihop med det ni publicerar.SERVICE PÅ OMRÅDET
En gemensam hemsida håller på att utvecklas för området Wenngarn. Följ gärna utveckling av den på www.wenngarn.se. Övriga verksamheter med egna krypin på nätet hittar du nedan.


Wenngarns Bageri & Café med lunch och annat gott har öppet  tors-sönd https://www.facebook.com/wennmed garnsbagericafe/
Dammstugan har öppet 12-21 alla dagar under sommarhalvåret, som medlem i Betongfabriken får du stammiskort som ger 15% rabatt
Slottsguiderna - Sigtuna Guide - Guidade visningar på Wenngarn
Sigtuna hundhus – hunddagis https://www.facebook.com/sigtunahundhus/

BESÖKSADRESS OCH TELFON TILL HUSET
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
08-599 293 37