Kickstart | Utvecklingsprogram för småföretagare START-UP MONDAY
PROGRAM FÖR DIG SOM SKA ELLER PRECIS HAR STARTAT | MÅNDAG 7 SEPTEMBER 2020
Fullt fokus på dig som vill starta eller nyligen har startat ditt företag. Du vill ha stöd för att driva företaget på bästa sätt, det är en hel del att ta ställning till i den nya rollen som entreprenör. Kanske önskar du att det fanns en skräddarsydd instruktion som passar just dig och gav dig svar på alla frågor?  Under dagen träffar du erfarna egenföretagare som delar med sig av verktyg och erfarenhet. Målet för dagen är att du ska ha insikt i vad nästa steg behöver vara i din resa som företagare.

Här får du inblick i årets nyhet på Betongfabriken - ett entreprenörsprogram för hållbar människa och välmående företag där du väljer fritt mellan moduler och workshops som ger dig det stöd du behöver för att utveckla din verksamhet. Föreläsarna och workshopledarna i programmet är själva företagare med olika spetskompetenser.

Varje dag under kickstarten finns det coacher redo för att hjälpa dig framåt - använd möjligheten att boka upp en tid med någon av dessa! Ändamålet är att tydliggöra vilket stöd du behöver för att kunna ta nästa steg mot lönsamhet, struktur, välmående och högre livskvalitet. Vi finns här för dig som stöd oavsett vad ditt behov är. Välkommen på Kickstart för utveckling!

DAGSPASS : 500kr ex moms/dag alt 1000kr ex moms för alla tre dagarna 7-9/9 (medlemmar i Betongfabriken deltar utan kostnad - uppge MEMBER som kampanjkod om du är medlem. Med ett nätverksmedlemskap för 295kr/mån ex moms får du massa spännande förutsättningar för din affär och bl a deltar du gratis på våra kickstartsveckor. Vill du bli medlem så anmäler du dig här MEDLEMSANSÖKAN eller hör av dig till oss så berättar vi mer info@betongfabrikenwenngarn.se

8:00-9:00


INCHECKNING OCH FRUKOSTMINGEL
Enklare frukost serveras under dagens första mingeltillfälle, passa på att knyta nya kontakter och bygga upp ditt nätverk.
9:00-12:00

VÄLKOMMEN PÅ KICKSTART
Betongfabriken hälsar välkommen och presenterar innehållet i kickstartsveckorna och ger er under förmiddagen en försmak på innehållet i vårens entreprenörsprogram.

DIN STABILA GRUND - FRAMGÅNG GENOM KUNSKAP
Ana Jimenez, auktoriserad redovisningskonsult med flera års erfarenhet av företagande, möter Carina Nordlander, nybliven entreprenör, och samtalar kring det ansvar, skyldigheter och rättigheter hon har i sin nya roll som entreprenör. Vad ska man tänka på för att få en flygande start? Hur planerar man för hållbar helhetsekonomi i sitt företagande?

DIN STABILA GRUND - FRAMGÅNG MED INRE DRIVKRAFT
Anette Wilnersson, VD och grundare av Betongfabriken Coworking, beskriver innebörden av några olika metoder för att hitta och vårda din inre drivkraft på bästa sätt i rollen som företagare.

12:00

LUNCHPAUS


Du kan med fördel ta med egen lunchlåda, kyl och mikro finns. Du kan också inta din lunch på området i slottsmiljö eller i det fina bageriet.
13:00-15:00


DAGENS INSPIRATÖR OCH SUPERKRAFT  
Luis Palma, programledare och grundare till radioprogrammet | POD-casten "Av egen kraft", bidrar och samskapar med Betongfabriken. Idag har han bjudit in en av sina inspirerande gäster från radioprogrammet med passande inriktning för dagens tema.

OM FÖRELÄSNINGEN
Vad krävs för att leva som entreprenör och känna sig lycklig med det oavsett resultat? Vilka är de svåraste utmaningarna du kommer att möta i de olika faserna av att utveckla ditt företag? Hur känns livet för en framgångsrik företagare? Var hittar du den extra styrkan när saker inte händer som du förväntade dig? Gör dig redo för en session där du kommer att konfrontera din rädsla, hitta svar på dina frågor och utbyt erfarenheter med likasinnade.

OM FÖRELÄSAREN
Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum IpsumLorum Ipsum Lorum Ipsum

https://www.föreläsarenshemsida.se

15:00

FIKAPAUS | BENSTRÄCKARE Vi bjuder på fika

15:30-16:30

DRÖMSTART - ALLA DESSA FRÅGOR JAG ÖNSKAR SVAR PÅ 
På Betongfabriken coachas dagligen företagare på olika sätt inom ekonomi, struktur och affärsutveckling. Under denna timme lyfter vi gruppens frågor och tillsammans med olika spetskompetenser på plats utforskar vi olika vägar för att möta utmaningar på bästa sätt!
16:30-17:00

SAMMANFATTNING - DITT NÄSTA STEG
Vi avrundar med en sammanfattning av dagen och presenterar programmet som du som deltagare har fått smakprov på. Vi säkerställer att du har en plan för vidareutveckling av ditt företagande!
INVESTERA KLOKT I UTVECKLINGSPROGRAM
Utvecklingsprogrammet är ett utbud som man prenumererar på. Basen finns ONLINE i ett digitalt material som du har tillgång till så länge du är medlem. Som medlem i Betongfabriken har du en bonus - att delta 2ggr/år på heldagsevents där du träffar andra deltagare i programmet och utbyter erfarenheter och övar tillsammans. Träffarna i Betongfabriken genomförs som heldagar under kickstartsperioderna i februari och september.  
SPECIALERBJUDANDE 
Communitymedlemskap under 1 år* och avdrag för kickstartsavgiften när du bokar in dig för minst en utbildningsmodul senast 18/9. Medlemskapet innebär att du stärker ditt eget nätverk och blir inbjuden till Betongfabrikens events under året. *värde upp till 4540 kr ex moms
UTVECKLINGSCOACHING 
Våra utvecklingscoacher hjälper dig att inventera hur ditt behov av utveckling för att komma vidare med din verksamhet ser ut. Utvecklingscoaching anmäler du intresse för när du bokar din kickstartsbiljett. Vi har 3 tider per dag att fördela med först-till-kvar-principen. Vi hör av oss till dig för tidsbokning när din anmälan kommit in till oss.
GYM OCH HÄLSOENTREPRENÖRSNÄTVERKET
Under kickstarten 7-18/9 erbjuder vi gratis träning till alla deltagare och du kan också möta hälsoentreprenörer med olika spetskompetenser inom hälsa under denna period. Se visitkort med kontaktuppgifter i receptionen.
KONTORS-COMMUNIY-VISNING 
Boka in dig för en husvisning så att du får koll på våra lokaler för coworking, konferens och träning. Husvisning bokar du under menyvalet TAKE A TOUR längst upp på sidan


EVENT-KONTO OCH BETALNING 
När du har beställt dina biljetter kommer vi att be dig att skapa ett konto hos oss. Att ha ett eventkonto innebär att du kan få tillgång till speciella funktioner som bl a våra digitala nycklar när du besöker oss. Det är också eventkontot du behöver för att kunna betala för dina biljetter på faktura. Om du inte vill fortsätta ha ett konto efter eventet är över så går det givetvis att radera. Med ett eventkonto kan du även välja att få inbjudningar till roliga saker som händer under året som du inte vill missa!

Betalning sker via faktura som du får inom kort efter eventkontoregistrering. Om du av någon anledning inte vill skapa konto och/eller bli fakturerad så hör av dig till oss på info@betongfabrikenwenngarn.se så hjälper vi dig med en manuell hantering istället.