Kickstart | Prova Betongfabriken  GET-ORGANIZED WORKSHOP 12/2 PROVA-PÅ-VECKA | 10-14 FEBRUARI 2020
Under kickstartsdagarnas andra vecka får du prova vårt utbud och vissa dagar har vi aktiviteter som t ex mastermind och visionboarding. Varje dag finns det också coacher redo för att hjälpa dig framåt inom olika områden - använd möjligheten att boka upp en tid med någon av dom så ni kan komma fram till vad du behöver för typ av stöd för att komma vidare. Kanske du behöver fler kunder. Jobba mer effektivt. Få bättre koll på ekonomin. Behagligare rytm och mer flow under dina arbetsveckor. Lära nytt. Ändra matvanor. Hitta inspirerande träningsform. Oavsett hur ditt behov ser ut så finns vi som stöd för dig som vill utvecklas.

Du väljer själv den dagen som passar och sedan en uppsättning biljetter som passar dina behov:
  • biljett för att testa Betongfabriken som arbetsplats (välj mellan kontorsrum eller plats i öppet landskap)
  • biljett för tillgång till träning | GYM på plan 3
  • biljett för utvecklingscoachning för företagare i 30 minuter
  • biljett till inspirerande workshop med fokus på utveckling 
Välkommen på KICKSTART för utveckling!

 
ONSDAG 12 FEBRUARI | WORKSHOP 10-12 | GET ORGANIZED

Detta pass leder Emma Perols oss till en känsla för vad ordning och reda skulle kunna ge för vårt välmående. Vi får se olika verktyg och hjälp med att komma fram till en övergripande struktur på vår digitala ordning. Ta gärna med dig en lång att-göra-lista, gör en "brain-dump" och ha med dig till workshopen så har du något att börja att jobba med. Att ha ordning i sin digitala värld är viktigt för hjärnan och är ansvarsfullt för dig som vill leva hållbart. Att det även är kostnadseffektivt kan ju bevisas genom att räkna ut hur mycket tid vi lägger under en vecka för att bara leta efter vad vi har allt vi behöver.

Varmt välkommen!

Emma Perols
.  
OM WORKSHOPLEDAREN EMMA PEROLS
Att vara lite nörd när det gäller att hitta och ställa in system och automatisera processer kan vara bra. Särskilt i kombination med att göra det steg för steg, enkelt och enkelt. Jag är en strateg och en kreativ. Många kreativa målar, skriver, skulpterar, dansar ... men jag använder min kreativitet för att hitta bra lösningar, nya sätt som jag inte tänkte på och jag kombinerar det med mitt intresse för teknik och appar. Det som ger dig smarta och strömlinjeformade systemlösningar, anpassade efter varje företagares behov.

https://getorganizedwithemma.com/aboutPROVA-PÅ-BETONGFABRIKEN-VECKAN 

PROVA KONTORSPLATS FÖR FOKUS OCH FLOW 
Under kickstartens andra vecka erbjuder vi gratis provsitt på våra kontor - testa om rum eller plats i öppet landskap passar bäst. Bjud in en kund på möte i våra konferensrum (bokas i receptionen)


PROVA GYM OCH HÄLSOENTREPRENÖRSNÄTVERKET
Under kickstarten erbjuder vi gratis träning till alla deltagare och du kan också möta hälsoentreprenörer med olika spetskompetenser inom hälsa under denna period. Se visitkort med kontaktuppgifter i receptionen


UTVECKLINGSCOACHING 
Våra utvecklingscoacher hjälper dig att inventera hur ditt behov av utveckling för att komma vidare med din verksamhet ser ut. Utvecklingscoaching anmäler du intresse för när du bokar din kickstartsbiljett. Vi har 10 tider per dag att fördela med först-till-kvar-principen. Vi hör av oss till dig för tidsbokning när din anmälan kommit in till oss.


ENTREPRENÖRSPROGRAM
I mars drar vi igång utvecklingsprogram för entreprenörer. Programmet består av 3 fristående moduler som vardera omfattar 2 dagar. Modulerna kan tas oberoende av varandra, du väljer själv vad du vill lära dig mer om. För bästa framgångseffekt rekommenderar vi att man deltar i alla tre. Modulerna hålls i mars, april och maj. För dig som har deltagit på kickstart finns det specialerbjudande om du anmäler dig senast 14/2