Kickstart | Entreprenörsprogram RECHARGE WEDNESDAY 5/2 PROGRAM FÖR DIG SOM VILL LADDA OM | ONSDAG 5 FEBRUARI 2020

Fullt fokus på dig som har drivit företag i några år och behöver en omstart för utveckla verksamheten framgångsrikt. Kanske har du, efter mycket slit, tappat engagemang längs vägen och behöver omformulera ditt mindset/fokus?  Under dagen träffar du erfarna egenföretagare som delar med sig av både verktyg och erfarenhet. Målet för dagen är att du ska ha insikt i vad nästa steg behöver vara i din resa som företagare.

Här får du inblick i årets nyhet på Betongfabriken - ett entreprenörsprogram för hållbar människa och välmående företag där du väljer fritt mellan moduler och workshops som ger dig det stöd du behöver för att utveckla din verksamhet. Föreläsarna och workshopledarna i programmet är själva företagare med olika spetskompetenser.

Varje dag under kickstarten finns det coacher redo för att hjälpa dig framåt - använd möjligheten att boka upp en tid med någon av dessa! Ändamålet är att tydliggöra vilket stöd du behöver för att kunna ta nästa steg mot lönsamhet, struktur, välmående och högre livskvalitet. Vi finns här för dig som stöd oavsett vad ditt behov är. Välkommen på Kickstart för utveckling!

DAGSPASS : 500kr ex moms/dag alt 1000kr ex moms för alla tre dagarna 3-5/2 (medlemmar i Betongfabriken deltar utan kostnad - uppge MEMBER som kampanjkod om du är medlem. Med ett nätverksmedlemskap för 295kr/mån ex moms får du massa spännande förutsättningar för din affär och bl a deltar du gratis på våra kickstartsveckor. Vill du bli medlem så anmäler du dig här MEDLEMSANSÖKAN eller hör av dig till oss så berättar vi mer info@betongfabrikenwenngarn.se

8:00-9:00

INCHECKNING OCH FRUKOSTMINGEL
Enklare frukost serveras under dagens första mingeltillfälle, passa på att knyta nya kontakter och bygga upp ditt nätverk.
9:00-12:00
VÄLKOMMEN PÅ KICKSTART
Betongfabriken hälsar välkommen och presenterar innehållet i kickstartsveckorna och ger er under förmiddagen en försmak på innehållet i vårens entreprenörsprogram.

DIN VÄLMÅENDE VERKSAMHET - FRAMGÅNG MED HÅLLBARHET SOM MÄNNISKA
Att känna engagemang, styra ditt förhållningssätt och skapa utrymme för återhämtning är viktiga parametrar för att bli hållbar som människa. 

Om du vill hitta ditt eget anpassade format för att göra detta kan modul 3 i vårens utvecklingsprogram vars syfte är att bygga en stabil grund av välmående i företaget för att bli hållbar som företagare. 

DRÖMMEN OM ATT LADDA OM - OCH GÖRA DET!
På Betongfabriken coachas dagligen företagare på olika sätt med fokus på ekonomi, struktur och affär. Under denna timme möter vi en entreprenör som vi reflekterar och funderar tillsammans med kring hur man kan ta sig tid att "bromsa upp" och reflektera för att få ny kraft och riktning framåt. Tillsammans utforskar vi olika vägar för att möta utmaningar på bästa sätt.


12:00

LUNCHPAUS

13:00-15:00
DAGENS INSPIRATÖR OCH SUPERKRAFT JESSICA EIDEMO
Luis Palma, programledare och grundare till radioprogrammet/POD-casten "Av egen kraft", bidrar och samskapar med Betongfabriken. Idag har han bjudit in en av sina inspirerande gäster från radioprogrammet med passande inriktning för dagens tema.OM FÖRELÄSNINGEN

Du & Ditt företag - en kreativ och inspirerande ”parterapisession” 
Ofta ger vi vår verksamhet väldigt mycket uppmärksamhet i början av vår relation, när vi startar upp. Ungefär som i vilket nytt förhållande som helst så får den nya ”partnern” väldigt mycket uppmärksamhet. Man ställer frågor, intresserar sig för måendet, drömmar och mål. Man är ofta både nyfiken och engagerad.

Men ju längre tiden går så kommer kanske vardagen smygande med allt vad det innebär. Vill det sig illa drar företaget åt ett håll med existerande kunder och erbjudanden medan du egentligen vill åt ett annat…Och precis som i vilken annan relation som helst behöver man kommunicera med varandra.

Välkommen till en slags kreativ ”parterapi” i föreläsnings/workshop format som utgår från dig och där du får möjlighet att utforska hur du vill att du och ditt företags relation, kommunikation och samarbete ska utvecklas, vilket spår ni ska välja (tillsammans eller var för sig) och vilka strategiska initiativ ni behöver initiera för att ta er dit du vill. Under den här föreläsningen bjussas du på både övningar och massor av inspiration och konkreta tips på hur du kan komma vidare, få igång din egna pop-corn fabrik av idéer igen. Vad du behöver för att känna engagemang och gnista. Hur du tränar ditt mindset, frigör blockeringar, stärker gynnsamma mönster och identifierar din ”vinna strategi”.

OM JESSICA
Jessica Eidemo har efter 20 års intraprenörsskap i näringslivet, huvudsakligen i ledande funktioner med nationellt eller globalt ansvar kastat sig ut i gigg-ekonomin och det egna företagandet. Idag hjälper och utmanar hon företagare att utveckla både sig själva och sina verksamheter i en salig blandning av självledarskap och affärsmannaskap. Jessica rör sig gärna på strategisk nivå men räds inte att kavla upp ärmarna och dyka ned i det operativa frågeställningarna heller. Jessica har grundat Eidemo & You (www.eidemoandyou.se), konceptet Unwind your mind (www.unwindyourmind.se) och är medgrundare av How2team (www.how2team.se).
15:00

FIKAPAUS | BENSTRÄCKARE 

15:30-16:30

DRÖMSTART - ALLA DESSA FRÅGOR JAG ÖNSKAR SVAR PÅ 
På Betongfabriken coachas dagligen företagare på olika sätt med fokus på ekonomi, struktur och affär. Under denna timme möter får nystartade entreprenörer ställa oss frågor som vi tror många känner igen sin osäkerhet i. Tillsammans med olika spetskompetenser på plats utforskar vi olika vägar för att möta utmaningar på bästa sätt.
16:30-17:00
SAMMANFATTNING - DITT NÄSTA STEG
Vi avrundar med en sammanfattning av dagen och presenterar programmet som du som deltagare har fått smakprov på. Vi säkerställer att du har en plan för vidareutveckling av ditt företagande!
ENTREPRENÖRSPROGRAM
Utvecklingsprogrammet består av 3 fristående moduler som vardera omfattar 2 dagar. Modulerna kan tas oberoende av varandra, du väljer själv vad du vill lära dig mer om. För bästa framgångseffekt rekommenderar vi att man deltar i alla tre. Modulerna hålls i mars, april och maj.

8:00-9:00


INCHECKNING OCH FRUKOSTMINGEL
Enklare frukost serveras under dagens första mingeltillfälle, passa på att knyta nya kontakter och bygga upp ditt nätverk.
9:00-12:00

VÄLKOMMEN PÅ KICKSTART
Betongfabriken hälsar välkommen och presenterar innehållet i kickstartsveckorna och ger er under förmiddagen en försmak på innehållet i vårens entreprenörsprogram.

DIN STABILA GRUND - FRAMGÅNG GENOM KUNSKAP
Ana Jimenez, auktoriserad redovisningskonsult med flera års erfarenhet av företagande, möter Carina Nordlander, nybliven entreprenör, och samtalar kring det ansvar, skyldigheter och rättigheter hon har i sin nya roll som entreprenör. Vad ska man tänka på för att få en flygande start? Hur planerar man för hållbar helhetsekonomi i sitt företagande?

DIN STABILA GRUND - FRAMGÅNG MED INRE DRIVKRAFT
Anette Wilnersson, VD och grundare av Betongfabriken Coworking, beskriver innebörden av några olika metoder för att hitta och vårda din inre drivkraft på bästa sätt i rollen som företagare.

12:00

LUNCHPAUS


Du kan med fördel ta med egen lunchlåda, kyl och mikro finns. Du kan också inta din lunch på området i slottsmiljö eller i det fina bageriet.
13:00-15:00


DAGENS INSPIRATÖR OCH SUPERKRAFT  
Luis Palma, programledare och grundare till radioprogrammet | POD-casten "Av egen kraft", bidrar och samskapar med Betongfabriken. Idag har han bjudit in en av sina inspirerande gäster från radioprogrammet med passande inriktning för dagens tema.

OM FÖRELÄSNINGEN
Vad krävs för att leva som entreprenör och känna sig lycklig med det oavsett resultat? Vilka är de svåraste utmaningarna du kommer att möta i de olika faserna av att utveckla ditt företag? Hur känns livet för en framgångsrik företagare? Var hittar du den extra styrkan när saker inte händer som du förväntade dig? Gör dig redo för en session där du kommer att konfrontera din rädsla, hitta svar på dina frågor och utbyt erfarenheter med likasinnade.

OM FÖRELÄSAREN
Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum IpsumLorum Ipsum Lorum Ipsum

https://www.föreläsarenshemsida.se

15:00

FIKAPAUS | BENSTRÄCKARE Vi bjuder på fika

15:30-16:30
DRÖMSTART - ALLA DESSA FRÅGOR JAG ÖNSKAR SVAR PÅ 
På Betongfabriken coachas dagligen företagare på olika sätt inom ekonomi, struktur och affärsutveckling. Under denna timme lyfter vi gruppens frågor och tillsammans med olika spetskompetenser på plats utforskar vi olika vägar för att möta utmaningar på bästa sätt!
16:30-17:00

SAMMANFATTNING - DITT NÄSTA STEG
Vi avrundar med en sammanfattning av dagen och presenterar programmet som du som deltagare har fått smakprov på. Vi säkerställer att du har en plan för vidareutveckling av ditt företagande!
INVESTERA KLOKT I UTVECKLINGSPROGRAM
Utvecklingsprogrammet är ett utbud som man prenumererar på. Basen finns ONLINE i ett digitalt material som du har tillgång till så länge du är medlem. Som medlem i Betongfabriken har du en bonus - att delta 2ggr/år på heldagsevents där du träffar andra deltagare i programmet och utbyter erfarenheter och övar tillsammans. Träffarna i Betongfabriken genomförs som heldagar under kickstartsperioderna i februari och september.  

SPECIALERBJUDANDE
Communitymedlemskap under 1 år och avdrag för kickstartsavgiften när du bokar in dig för minst en utbildningsmodul senast 14/2. Medlemskapet innebär att du stärker ditt eget nätverk och blir inbjuden till Betongfabrikens events under året. *värde upp till 4540 kr ex moms
UTVECKLINGSCOACHING 
Våra utvecklingscoacher hjälper dig att inventera hur ditt behov av utveckling för att komma vidare med din verksamhet ser ut. Utvecklingscoaching anmäler du intresse för när du bokar din kickstartsbiljett. Vi har 10 tider per dag att fördela med först-till-kvar-principen. Vi hör av oss till dig för tidsbokning när din anmälan kommit in till oss.
GYM OCH HÄLSOENTREPRENÖRSNÄTVERKET
Under kickstarten 3-14/2 erbjuder vi gratis träning till alla deltagare. Ta chansen att möta hälsoentreprenörer inom olika områden som ger dig tips för att leva ett balanserat och hälsosamt liv. Se visitkort med kontaktuppgifter i receptionen.
HUSVISNING 
Boka in dig för en husvisning så att du får koll på våra lokaler för coworking, konferens och träning. Husvisning bokar du under menyvalet TAKE A TOUR längst upp på sidan
EVENT-KONTO OCH BETALNING 
När du har beställt dina biljetter kommer vi att be dig att skapa ett konto hos oss. Att ha ett eventkonto innebär att du kan få tillgång till speciella funktioner som bl a våra digitala nycklar när du besöker oss. Det är också eventkontot du behöver för att kunna betala för dina biljetter på faktura. Om du inte vill fortsätta ha ett konto efter eventet är över så går det givetvis att radera. Med ett eventkonto kan du även välja att få inbjudningar till roliga saker som händer under året som du inte vill missa!

Betalning sker via faktura som du får inom kort efter eventkontoregistrering. Om du av någon anledning inte vill skapa konto och/eller bli fakturerad så hör av dig till oss på info@betongfabrikenwenngarn.se så hjälper vi dig med en manuell hantering istället.