Kickstart | Utvecklingsprogram för småföretagare  LEVEL-UP TUESDAY PROGRAM FÖR DIG SOM VILL VÄXA | TISDAG 8 SEPTEMBER 2020

Fullt fokus på dig som har haft eget företag ett tag och vill utveckla verksamheten och växa. Är det dags att ta nästa kliv? Kanske känner du att det inte riktigt lyft som du planerat? Under dagen träffar du erfarna egenföretagare som delar med sig av verktyg och råd. Målet för dagen är att du ska ha insikt i vad nästa steg behöver vara i din resa som företagare.

Här får du inblick i årets nyhet på Betongfabriken - ett entreprenörsprogram för hållbar människa och välmående företag där du väljer fritt mellan moduler och workshops som ger dig det stöd du behöver för att utveckla din verksamhet. Föreläsarna och workshopledarna i programmet är själva företagare med olika spetskompetenser.

Varje dag under kickstarten finns det coacher redo för att hjälpa dig framåt - använd möjligheten att boka upp en tid med någon av dessa! Ändamålet är att tydliggöra vilket stöd du behöver för att kunna ta nästa steg mot lönsamhet, struktur, välmående och högre livskvalitet. Vi finns här för dig som stöd oavsett vad ditt behov är. Välkommen på Kickstart för utveckling!

DAGSPASS : 500kr ex moms/dag alt 1000kr ex moms för alla tre dagarna 7-9/9 (medlemmar i Betongfabriken deltar utan kostnad - uppge MEMBER som kampanjkod om du är medlem. Med ett nätverksmedlemskap för 295kr/mån ex moms får du massa spännande förutsättningar för din affär och bl a deltar du gratis på våra kickstartsveckor. Vill du bli medlem så anmäler du dig här MEDLEMSANSÖKAN eller hör av dig till oss så berättar vi mer info@betongfabrikenwenngarn.se

8:00-9:00

INCHECKNING OCH FRUKOSTMINGEL
Enklare frukost serveras under dagens första mingeltillfälle, passa på att knyta nya kontakter och bygga upp ditt nätverk.
9:00-12:00
VÄLKOMMEN PÅ KICKSTART
Betongfabriken hälsar välkommen och presenterar innehållet i kickstartsveckorna och lansering av vårens entreprenörsprogram.

DIN VÄLMÅENDE VERKSAMHET – FRAMGÅNG GENOM KUNSKAP 
Anette Wilnersson grundare till Betongfabriken och verksamhetsutvecklare i eget bolag möter Ana Jimenez, auktoriserad redovisningskonsult och egenföretagare. I deras samtal får du höra hur det gick till när Ana bestämde sig för att göra en omstart i sitt företagande. Lyssna på hur Ana valde att tänka om för sin affär genom att tänka nytt. Ny affärsmodell, digitalisering av processer och ny paketering av sitt erbjudande.

Fler svar, verktyg och stöd i din resa som nyföretagare får du i vårens program och modul 2, vars syfte är att bygga en välmående verksamhet för att bli hållbar som företagare.

DIN VÄLMÅENDE VERKSAMHET - FRAMGÅNG GENOM STRUKTUR
Anette Wilnersson, VD och grundare av Betongfabriken presenterar verktyg för att skapa en hållbar planering genom att ha en övergripande strategi. Du får exempel på struktur som kommer ge dig stora vinster längre fram. Verktyg för att snabbt zooma in och ut från övergripande strategisk nivå ner till detaljnivå som en del av din framgång. 

12:00
LUNCHPAUS
Du kan med fördel ta med egen lunchlåda, kyl och mikro finns. Du kan också inta din lunch på området i slottsmiljö eller i det fina bageriet.
13:00-15:00
DAGENS INSPIRATÖR OCH SUPERKRAFT 
Luis Palma, programledare och grundare till radioprogrammet/POD-casten "Av egen kraft", bidrar och samskapar med Betongfabriken. Idag har han bjudit in en av sina inspirerande gäster från radioprogrammet med passande inriktning för dagens tema.
OM FÖRELÄSNINGEN
Vad behöver du göra för att hålla dina kunder nyfikna och ha dig i tanken när ni ej kommunicerar direkt med varandra. Rekommenderar dina kunder dig? Ditt mindset är grunden för att du ska hantera utmaningarna som det innebär att jobba effektivt och ej stressa. Sätt upp arbetstider och schema på när du gör dina olika uppgifter även som egenföretagare. Amo kommer visa några exempel på hur du blir mer effektiv, mindre stressad och jobbar med dig själv. "Mår du bra, gör du bra" gäller helheten och det kommer ni bli varse. Frågor uppmuntras för att kunna hjälpa er så mycket som möjligt!

SAGT OM FÖRELÄSAREN
Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum IpsumLorum Ipsum Lorum IpsumLorum Ipsum Lorum IpsumLorum IpsumLorum IpsumLorum IpsumLorum Ipsum
 
 https://www.föreläsarenshemsida.se/


15:00

FIKAPAUS | BENSTRÄCKARE 

15:30-16:30

DRÖMSTART - ALLA DESSA FRÅGOR JAG ÖNSKAR SVAR PÅ 
På Betongfabriken coachas dagligen företagare på olika sätt med fokus på ekonomi, struktur och affär. Under denna timme möter får nystartade entreprenörer ställa oss frågor som vi tror många känner igen sin osäkerhet i. Tillsammans med olika spetskompetenser på plats utforskar vi olika vägar för att möta utmaningar på bästa sätt.
16:30-17:00

SAMMANFATTNING - DITT NÄSTA STEG
Vi avrundar med en sammanfattning av dagen och presenterar programmet som du som deltagare har fått smakprov på. Vi säkerställer att du har en plan för vidareutveckling av ditt företagande!

8:00-9:00


INCHECKNING OCH FRUKOSTMINGEL
Enklare frukost serveras under dagens första mingeltillfälle, passa på att knyta nya kontakter och bygga upp ditt nätverk.
9:00-12:00

VÄLKOMMEN PÅ KICKSTART
Betongfabriken hälsar välkommen och presenterar innehållet i kickstartsveckorna och ger er under förmiddagen en försmak på innehållet i vårens entreprenörsprogram.

DIN STABILA GRUND - FRAMGÅNG GENOM KUNSKAP
Ana Jimenez, auktoriserad redovisningskonsult med flera års erfarenhet av företagande, möter Carina Nordlander, nybliven entreprenör, och samtalar kring det ansvar, skyldigheter och rättigheter hon har i sin nya roll som entreprenör. Vad ska man tänka på för att få en flygande start? Hur planerar man för hållbar helhetsekonomi i sitt företagande?

DIN STABILA GRUND - FRAMGÅNG MED INRE DRIVKRAFT
Anette Wilnersson, VD och grundare av Betongfabriken Coworking, beskriver innebörden av några olika metoder för att hitta och vårda din inre drivkraft på bästa sätt i rollen som företagare.

12:00

LUNCHPAUS


Du kan med fördel ta med egen lunchlåda, kyl och mikro finns. Du kan också inta din lunch på området i slottsmiljö eller i det fina bageriet.
13:00-15:00


DAGENS INSPIRATÖR OCH SUPERKRAFT  
Luis Palma, programledare och grundare till radioprogrammet | POD-casten "Av egen kraft", bidrar och samskapar med Betongfabriken. Idag har han bjudit in en av sina inspirerande gäster från radioprogrammet med passande inriktning för dagens tema.

OM FÖRELÄSNINGEN
Vad krävs för att leva som entreprenör och känna sig lycklig med det oavsett resultat? Vilka är de svåraste utmaningarna du kommer att möta i de olika faserna av att utveckla ditt företag? Hur känns livet för en framgångsrik företagare? Var hittar du den extra styrkan när saker inte händer som du förväntade dig? Gör dig redo för en session där du kommer att konfrontera din rädsla, hitta svar på dina frågor och utbyt erfarenheter med likasinnade.

OM FÖRELÄSAREN
Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum Ipsum Lorum IpsumLorum Ipsum Lorum Ipsum

https://www.föreläsarenshemsida.se

15:00

FIKAPAUS | BENSTRÄCKARE Vi bjuder på fika

15:30-16:30
DRÖMSTART - ALLA DESSA FRÅGOR JAG ÖNSKAR SVAR PÅ 
På Betongfabriken coachas dagligen företagare på olika sätt inom ekonomi, struktur och affärsutveckling. Under denna timme lyfter vi gruppens frågor och tillsammans med olika spetskompetenser på plats utforskar vi olika vägar för att möta utmaningar på bästa sätt!
16:30-17:00

SAMMANFATTNING - DITT NÄSTA STEG
Vi avrundar med en sammanfattning av dagen och presenterar programmet som du som deltagare har fått smakprov på. Vi säkerställer att du har en plan för vidareutveckling av ditt företagande!
INVESTERA KLOKT I UTVECKLINGSPROGRAM
Utvecklingsprogrammet är ett utbud som man prenumererar på. Basen finns ONLINE i ett digitalt material som du har tillgång till så länge du är medlem. Som medlem i Betongfabriken har du en bonus - att delta 2ggr/år på heldagsevents där du träffar andra deltagare i programmet och utbyter erfarenheter och övar tillsammans. Träffarna i Betongfabriken genomförs som heldagar under kickstartsperioderna i februari och september.  

SPECIALERBJUDANDE
Communitymedlemskap under 1 år och avdrag för kickstartsavgiften när du bokar in dig för minst en utbildningsmodul senast 14/2. Medlemskapet innebär att du stärker ditt eget nätverk och blir inbjuden till Betongfabrikens events under året. *värde upp till 4540 kr ex moms
UTVECKLINGSCOACHING 
Våra utvecklingscoacher hjälper dig att inventera hur ditt behov av utveckling för att komma vidare med din verksamhet ser ut. Utvecklingscoaching anmäler du intresse för när du bokar din kickstartsbiljett. Vi har 10 tider per dag att fördela med först-till-kvar-principen. Vi hör av oss till dig för tidsbokning när din anmälan kommit in till oss.
GYM OCH HÄLSOENTREPRENÖRSNÄTVERKET
Under kickstarten 3-14/2 erbjuder vi gratis träning till alla deltagare. Ta chansen att möta hälsoentreprenörer inom olika områden som ger dig tips för att leva ett balanserat och hälsosamt liv. Se visitkort med kontaktuppgifter i receptionen.
HUSVISNING 
Boka in dig för en husvisning så att du får koll på våra lokaler för coworking, konferens och träning. Husvisning bokar du under menyvalet TAKE A TOUR längst upp på sidan
EVENT-KONTO OCH BETALNING 
När du har beställt dina biljetter kommer vi att be dig att skapa ett konto hos oss. Att ha ett eventkonto innebär att du kan få tillgång till speciella funktioner som bl a våra digitala nycklar när du besöker oss. Det är också eventkontot du behöver för att kunna betala för dina biljetter på faktura. Om du inte vill fortsätta ha ett konto efter eventet är över så går det givetvis att radera. Med ett eventkonto kan du även välja att få inbjudningar till roliga saker som händer under året som du inte vill missa!

Betalning sker via faktura som du får inom kort efter eventkontoregistrering. Om du av någon anledning inte vill skapa konto och/eller bli fakturerad så hör av dig till oss på info@betongfabrikenwenngarn.se så hjälper vi dig med en manuell hantering istället.