Kickstart | Prova Betongfabriken VISIONBOARD WORKSHOP PROVA-PÅ-VECKA | 10-14 FEBRUARI 2020
Under kickstartsdagarnas andra vecka får du prova vårt utbud och vissa dagar har vi aktiviteter som t ex mastermind och visionboarding. Varje dag finns det också coacher redo för att hjälpa dig framåt inom olika områden - använd möjligheten att boka upp en tid med någon av dom så ni kan komma fram till vad du behöver för typ av stöd för att komma vidare. Kanske du behöver fler kunder. Jobba mer effektivt. Få bättre koll på ekonomin. Behagligare rytm och mer flow under dina arbetsveckor. Lära nytt. Ändra matvanor. Hitta inspirerande träningsform. Oavsett hur ditt behov ser ut så finns vi som stöd för dig som vill utvecklas.

Du väljer själv den dagen som passar och sedan en uppsättning biljetter som passar dina behov:

  • biljett för att testa Betongfabriken som arbetsplats (välj mellan kontorsrum eller plats i öppet landskap)
  • biljett för tillgång till träning | GYM på plan 3
  • biljett för utvecklingscoachning för företagare i 30 minuter
  • biljett till inspirerande workshop med fokus på utveckling 

Välkommen på KICKSTART för utveckling!


 
MÅNDAG 10 FEBRUARI | WORKSHOP 10-12 | VISIONBOARDING

Skapa dina drömmars år(tionde)!
Har du en egen popcornfabrik i huvudet, där det bara bubblar av idéer, tankar och drömmar? Som kanske har stannat vid just idéer, tankar och drömmar. Så bra. Ta med dig dem och följ med oss på en inspirerande och kreativ workshop där tankar och drömmar tar form, blir konkreta och får slå rot och gro till liv.  


Eller är det helt tomt på mål- och engagemangs fronten, fast du önskar att det fanns något där? Välkommen du med. I denna kreativa miljö får du möjlighet att först hitta och sedan utforska dina drömmar, mål och visioner och omsätta dem i bilder. Släpp prestationen och låt ditt undermedvetna leda dig framåt.

Eller är du laddad till tänderna i och med det nya året och det nya årtiondet. Härligt. Ta med dig energin och sätt ned på pränt det du ämnar göra. Investera två timmar med dig själv där du tillåter dig att se, höra, känna, ja kanske till och med lukta och smaka på den framtid som ska bli din. Översätt det till bilder och hjälp dig nå dina mål!

Varför visionboards? 
Det bästa sättet att nå sina mål är att visualisera det man vill uppnå. Enligt boken “The Secret”, formas hela ditt liv genom hur du styr dina tankar. När du visualiserar det liv du vill uppnå, sänder du ut de vibbarna till din omgivning. Oavsett om du tror på detta eller inte, så har tidigare forskning visat att visualisering fungerar.

Det är känt att atleter inom olympiska spelen förbättrade sina resultat genom att visualisera sina mål. Man vet också från en studie att regioner i hjärnan aktiverades på ett likvärdigt sett oavsett om en tyngdlyftare lyfte tunga vikter eller ”bara” genom visualisering föreställde sig att lyfta tungt.
Vill du också prova på tankens kraft? Välkommen till en kreativ workshop för skapandet av ditt drömliv och företagande. Kom som du är. Tag med dig din ”insida” (drömmar, visioner, önskade tillstånd) och ett öppet sinne. Vi har tidningar, sax, lim, papper, pennor. Musik. Rörelse.

Workshopen faciliteras av Jessica Eidemo och Anette Wilnersson, två entusiastiska ”visionboardare” som delar med sig av sina bästa tips för att lyckas manifestera sin innersta längtan inom olika områden och hur man kan jobba med sin visionboard för att t ex få ett bättre resultat på nedersta raden.

Om Jessica:
Jessica är coachen och förändringsfacilitatorn som tror att självreflektion är en viktig väg till ett ökat medvetande. Jessica jobbar med ledare och chefer i olika typer av verksamheter och tillämpar regelbundet Visionboards som övning för målsättningar och visioner.
Ett av Jessicas favorituttryck är ”be careful what you wish for, because it WILL come true...” och hon tror att Visionboards kan vara ett sätt att tydliggöra för dig själv (och andra om man gör det tillsammans i teamet) vad du vill.

Om Anette:
Anette är företagaren som gjorde sin första visionboard för 10 sedan och blev såld på det som ett verktyg att manifestera och reflektera över sina drömmar om framtiden på. Att visionstavlan hon gjorde då dessutom har med mycket av det hon förverkligar i Betongfabriken idag gör det extra inspirerande. "because I was not careful with what I wished for,,,,"


.  
Jessica EidemoAnette WilnerssonPROVA-PÅ-BETONGFABRIKEN-VECKAN 

PROVA KONTORSPLATS FÖR FOKUS OCH FLOW 
Under kickstartens andra vecka erbjuder vi gratis provsitt på våra kontor - testa om rum eller plats i öppet landskap passar bäst. Bjud in en kund på möte i våra konferensrum (bokas i receptionen)


PROVA GYM OCH HÄLSOENTREPRENÖRSNÄTVERKET
Under kickstarten erbjuder vi gratis träning till alla deltagare och du kan också möta hälsoentreprenörer med olika spetskompetenser inom hälsa under denna period. Se visitkort med kontaktuppgifter i receptionen


UTVECKLINGSCOACHING 
Våra utvecklingscoacher hjälper dig att inventera hur ditt behov av utveckling för att komma vidare med din verksamhet ser ut. Utvecklingscoaching anmäler du intresse för när du bokar din kickstartsbiljett. Vi har 10 tider per dag att fördela med först-till-kvar-principen. Vi hör av oss till dig för tidsbokning när din anmälan kommit in till oss.


ENTREPRENÖRSPROGRAM
I mars drar vi igång utvecklingsprogram för entreprenörer. Programmet består av 3 fristående moduler som vardera omfattar 2 dagar. Modulerna kan tas oberoende av varandra, du väljer själv vad du vill lära dig mer om. För bästa framgångseffekt rekommenderar vi att man deltar i alla tre. Modulerna hålls i mars, april och maj. För dig som har deltagit på kickstart finns det specialerbjudande om du anmäler dig senast 14/2